A 78 éves korában koronavírusban elhunyt Kóbor Jánosra emlékeztek hétvégén az X-Faktorban. A mentorok a Gyöngyhajú lány című dalra vonultak be a stúdióba, a refrént Gáspár Laci énekelte. A megemlékezésbe azonban hiba csúszott, mivel Gáspár Laci a refrén második részénél gyöngyhajú lány helyett már zöld hajú lányt énekelt. A történtek után az énekest felkereste az Omega. 

Nagyon rosszul érezte magát Gáspár Laci, miután a hétvégén bakizott az Omega slágerében, amikor szombaton Kóbor Jánosra emlékeztek az X-Faktorban. A mentor a refrén második részénél gyöngyhajú lány helyett már zöld hajú lányt énekelt.

Gáspár Lacit felkereste az Omega a bakija utánForrás: Facebook/Gáspár Laci

A kínos szituáció után az Omega felkereste az énekest.

"Az Omega menedzsere is felhívott, és mondta, hogy Laci, mi ezen nevettünk, és köszönik, megható volt. Olyan aranyos volt, tényleg, jó fejek voltak. Üzenték, hogy semmi gond" - mesélte a Rádió 1 reggeli műsorában Balázséknak Laci.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!