"Laci, mi ezen nevettünk" - ezt mondták az Omega zenészei Gáspár Laci hibája után

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
Gyöngyhajú lány Omega Gáspár Laci bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 78 éves korában koronavírusban elhunyt Kóbor Jánosra emlékeztek hétvégén az X-Faktorban. A mentorok a Gyöngyhajú lány című dalra vonultak be a stúdióba, a refrént Gáspár Laci énekelte. A megemlékezésbe azonban hiba csúszott, mivel Gáspár Laci a refrén második részénél gyöngyhajú lány helyett már zöld hajú lányt énekelt. A történtek után az énekest felkereste az Omega. 

Nagyon rosszul érezte magát Gáspár Laci, miután a hétvégén bakizott az Omega slágerében, amikor szombaton Kóbor Jánosra emlékeztek az X-Faktorban. A mentor a refrén második részénél gyöngyhajú lány helyett már zöld hajú lányt énekelt.

Gáspár Lacit felkereste az Omega a bakija után Forrás: Facebook/Gáspár Laci

A kínos szituáció után az Omega felkereste az énekest.

"Az Omega menedzsere is felhívott, és mondta, hogy Laci, mi ezen nevettünk, és köszönik, megható volt. Olyan aranyos volt, tényleg, jó fejek voltak. Üzenték, hogy semmi gond"

- mesélte a Rádió 1 reggeli műsorában Balázséknak Laci.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.