Kulcsár Edina szívszorító vallomása: "Nem feltétlenül vagyok boldog jelenleg abban, amiben élek” - Videó

Forrás: RTL Klub -
boldogság Palik László házasság videó Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házassága már több mélyponton van túl, bár úgy tűnik, hogy a szerelmük mindennél erősebb, a kétgyermekes édesanya nemrég könnyek között vallotta be, hogy nem érzi magát boldognak.

Palik László Youtube csatornáján adott interjút a népszerű házaspár, Kulcsár Edina és Szabó András Csuti, akik korábban őszintén vallottak arról, hogy házasságuk több mélyponton is túl van, jelenleg is azon dolgoznak, hogy boldog és összetartó családként élhessék az életüket.

A beszélgetés közben a kétgyermekes édesanyából könnyek között fakadt ki, hogy boldogtalannak érzi magát és nem igazán tudja, mi lehet a probléma.

Kulcsár Edina könnyek között mesélte el Palik László műsorában, hogy mennyire boldogtalannak érzi magát Forrás: RTL Klub

"Azt érzem, hogy mindenki másnak meg akarok felelni, de közben magamat minden alá rendeltem, és azt érzem, hogy nem feltétlenül vagyok boldog jelenleg abban, amiben élek.

Lehet, hogy furcsa, nekem is furcsa, de sokszor van az, hogy ülök a kocsiban és csak bambulok magam elé, és nem értem, hogy mi bajom van, pedig kvázi megvan mindenem. Van férjem, szerető családom, két gyönyörű gyerekem. Egészségesek vagyunk, van egy szép házunk, vállalkozásaink, mindenünk megvan, de közben mégis azt érzem, hogy valami hiányzik az életemből. Valami olyan, ami ezeknek az alappillére lehet"

- mesélte Edina.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.