"A férjem nem fogadta túl lelkesen az ötletet" - Hevesi Kriszta összeköltözött édesanyjával

Forrás: TV2 -
Hevesi Kriszta Hevesi Tamás anyós összeköltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexuálpszichológus igazán szerencsésnek érzi magát, hiszen a számára két legfontosabb ember remekül kijön egymással.

Bár Hevesi Kriszta rengeteget dolgozik, otthon édesanyja és férje várja, akik azonnal jókedvre derítik a szexuálpszichológust.

"Anyu másfél éve lakik velünk, és remekül kijönnek Tomival. Nem is hittem volna az elején, hiszen a férjem nyilván nem fogadta túl lelkesen az ötletet. Azóta viszont anyu rengeteg vidámságot hoz a mindennapjainkba" – mesélte Kriszta a Blikknek. Hozzátette, hogy szerencsére jó a lakásuk elrendezése, mindenkinek van privátszférája, így nem megy a magánéletük rovására az összeköltözés.

"Mivel én napközben viszonylag keveset vagyok otthon, Tomi több időt tölt az édesanyámmal. Jó látni, hogy csinos ruhákkal és a kedvenc édességeivel halmozza el az anyukámat, illetve ahogy bolondoznak. Tomi meg is jegyezte, hogy már érti, miért lettem ilyen" – újságolta széles mosollyal Kriszta.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.