Ben Affleck lerántotta a leplet: ez az oka, hogy elváltak Jennifer Garnerrel

Forrás: AFP -
házasság válás Ben Affleck Jennifer Garner alkoholizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleck és Jennifer Garner 10 évig voltak házasok, három gyermekük született és végül egy nappal 10. házassági évfordulójuk után, 2015-ben váltak el. Ben Affleck azóta leszokott az alkoholról és újra összejött exével, Jennifer Lopezzel. 

Ben Affleck a The Howard Stern Show vendége volt, ahol arról is beszélt, miért váltak el annak idején feleségével, Jennifer Garnerrel.

- kezdte vallomását Ben Affleck, aki akkor kezdett el rendszeresen inni, amikor úgy érezte, hogy házassága megfeneklett, csapdába esett és nem látta a kiutat.

Jennifer Garner és Ben Affleck 2015-ben váltak el. Forrás: AFP

Mivel három közös gyermekük született, így többször is próbálkoztak Jennifer Garner-rel, hogy megmentsék a házasságukat, de végül be kellett látniuk, nem boldogok és nem szerették volna, hogy a gyermekeik egy ilyen házassági modellt lássanak nap mint nap. A színész akkoriban rendszeresen ivott, a kanapén aludt és egyre lejjebb süllyedt. Végül a sztárpáros 2015 júniusában elvált, Ben pedig 2018-ban ment rehabilitációra - írja a Daily Mail.

A legnagyobb szenzáció azonban az volt, amikor a színész felmelegítette kapcsolatát exével, a dögös J.Lo-val. Ben Affleck azt is elmondta a show házigazdájának, hogy többször is átgondolta a dolgot, ugyanis semmi olyasmit nem akart tenni, amivel gyermekeinek fájdalmat vagy csalódást okozhat.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.