Napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője, Billie Eilish őszintén bevallotta, hogy már 11 éves korában pornót nézett, amitől rémálmai voltak és a szexuális életét is tönkretette.

Billie Eilish őszintén beszélt arról, hogy undorodik a pornótól, ugyanis számos negatív élménye volt a felnőtt filmekkel kapcsolatban - írja a Daily Star.

Szerintem a pornó szégyen. Őszintén szólva sokat néztem pornót, 11 éves koromban kezdtem el nézni"

- mesélte Billie, aki bevallotta, hogy a sok pornótól nem tudott aludni és egy időben még rémálmai is voltak. Ráadásul a később szexuális életére is rossz hatással voltak a felnőtt filmek.

Billie Eilish 11 évesen kezdett el pornót nézni.Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Az első néhány alkalommal, amikor szexeltem, nem mondtam nemet olyan dolgokra, amelyek nem estek jól. Ez azért volt, mert azt hittem, ez az, amihez vonzódnom kell."

A tinisztár azt is elárulta, hogy milyen megpróbáltatásokkal kellett szembenéznie, amikor szeretett volna párt találni. A férfiak vagy megrémültek tőle, vagy azt hitték, hogy esélyük nincs nála. Billie tavaly még azt hitte, hogy élete végéig szingli marad, de aztán gyorsan túltette magát ezen a gondolaton. Sőt, nemrég az is kiderült, hogy az énekesnő reménytelenül szerelmes volt Justin Bieberbe.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!