A Nagy Ő kiesője nem tartja igazi férfinak Tóth Dávidot: "El kellett volna döntenie, hogy ki tetszik neki"

Nagy Ő (tévéműsor) csók rózsaceremónia Tóth Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Ő újabb két lánytól búcsúzott el, a ceremónián ők maradtak rózsa nélkül. Sem Cinti, sem Rebeka nem lepődött meg: utóbbi nem is szeretett volna tovább maradni. 

Csalódottan, egy picit megtörve, de minden jót kívánva búcsúztak el a műsortól és A Nagy Ő-től azok a lányok, akik nem kaptak rózsát a ceremónián. Cinti elmondta, számított arra, hogy Dávid nem fogja őt választani. Elmondta, egyáltalán nem szomorú, és azt kívánja, hogy az egykori kajakos találja meg élete szerelmét.

Tóth Dávid a rózsaceremónián Forrás: TV2


Tóth Lilla Rebeka a másik lány, akinek távoznia kellett a műsorból, de őt sem érte váratlanul a döntés. Bár ők korábban azért már igen közel kerültek egymáshoz. "A Dáviddal való csókom után nagyon sok minden történt vele, egyre közelebb került a többi lányhoz, tőlem pedig eltávolodott. Sajnálom, hogy így történt, remélem a jövőben mindketten megtaláljuk a nagy ő-t" - mondta kiesése urán Rebeka.


A Ripostnak pedig azt mondta, nem maradt volna szívesen tovább a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.