Manuel lakása egy koszfészek: lehányt fal, cigicsikkek, szennyes ruha mindenfelé

Forrás: Instagram/Manuel -
kosz takarítás kupleráj Manuel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gusztustalan láványt nyújt Manuel lakása. A tehetséges zenész, úgy tűnik, takarításban nem jeleskedik, bár most megpróbálta rendbe tenni otthonát. 

A fiata zenészl Insta-sztoriban mutatta meg, milyen kuplerájban él. A takarításnak ugyan nekiállt, de nem talált felmosóvödröt, márpedig lakása felmosásért is kiált. Felszerelés híján fogott egy pici olajozó kannát, vizet és tisztítószert töltött bele, és felöntötte vele a padlót...

A videóban, ami csak 24 órán át nézhető meg, jól látható, hogy a mosogató tele van, de a konyhában amúgy is mindenhol áll a szennyes edény, a lakás többi részén pedig a koszos ruha mindenfelé. Az éjjeli szekrényén cigicsikk-hegyeket láthatunk, üres alkoholos üvegek társaságában. A szekrénybe valaki beleállított egy kést, a falat, ugyan nem emlékszik, ki, de hogy valamelyik haverja lehányta, az biztos.

Úgy tűnik, Manuel toplistás dalokban nem szenved hiányt, de a rendrakást még gyakorolnia kell.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.