Bárdosi Sándor kiosztotta Berki Krisztiánt: "Vannak, akik mellé nem szívesen állok oda"

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Bárdosi Sándor média vallomás Bentley Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző nemrég arról faggatta Bárdosi Sándort, hogyan lett sportolóból népszerű médiaszemélyiség, és mi alapján válogatja meg, milyen tévéműsorba megy el szerepelni.

Bárdosi Sándort látta vendégül Szabó Győző Blikk+Győző műsorában, ahol arról beszélgettek, hogy az olimpiai ezüstérmes birkózó hogyan boldogul a média világában.

- kezdte Bárdosi Sándor, aki nem a pénzért szerepel, csak oda megy el, amihez valóban kedve van. Sőt, vannak olyan celebek, akikkel egyáltalán nem szeretne egy műsorban szerepelni. Ilyen például Berki Krisztián, akivel különböző elveket vallanak.

Bárdosi Sándor nem szeretne egy műsorban szerepelni Berki Krisztiánnal. Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

- mondta az egykori birkózó, aki hozzátette, hogy próbálja azt a normát követni, amit otthonról hozott. Ezért is van az, hogy neki egy asszonytól született egy gyermeke és csakis a józan paraszti eszére hagyatkozik, ha döntéseket kell hozni. Szerinte ő keres a legrosszabbul ezekben a tévés műsorokban, nem áll egy stáb mögötte, viszont arra büszke, hogy általában mindig ő csinálja a show-t.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.