Edvin Marton családja 7 tonna szemetet gyűjtött össze Bali partjainál

Edvin Marton környezetvédelem óceánpart Bali szemétgyűjtés Marton Adrienn klímaváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Miss Balaton, Marton Adrienn és gyermekei úgy döntöttek, ha már Balin élnek, kiveszik a részüket az óceánpart megtisztításából. Hihetetlen mennyiségű szemetet szedtek össze. 

Két nap alatt 7 tonna szemetet gyűjtöttek össze az óceánparton, ami őszinte döbbenetet váltott ki Adriennből, szívszorító látványként írta le. Instagramon meg is mutatta, hogy néz ki ekkora mennyiségű hulladék.

A posztban, amit a Blikk szúrt ki ezt írja:
„Ennyi hulladék került összegyűjtésre a hozzánk közeli óceánpartokon... Ma mi is csatlakoztunk az önkéntesekhez. Annyira jó volt látni, hogy az indonézek együtt a külföldi turistákkal, a gyerekek együtt a felnőttekkel tisztítják meg a partokat ettől a mérhetetlen szennyezéstől. A srácaim nem, egyáltalán nem voltak lelkesek, amikor mondtam nekik, hogy a forróságban, a szemét között kell majd kapargatni... De, azt gondolom, itt az idő, hogy ők is megérezzék, micsoda következménye van a mérték nélküli, halmozó életmódnak, és tegyenek ellene."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.