"Mennyi pénzért képes az ember így lejáratni magát?" - Szétszedik a kommentelők a Nagy Ő nyertesét

tv2 -
Nagy Ő Tóth Dávid Szalai Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Dávid és Laura kapcsolata már véget is ért, az emeberek pedig nem tartották magukban a véleményüket.

Véget ért a Nagy Ő, Tóth Dávid kiválasztotta, melyik lányhoz húz a szíve: Laura volt az, aki elcsavarta a fejét, de mint kiderült, a szerelmük nem tartott sokáig, csak két hónapig tombolt közöttük a szerelem, aztán azonban szakítottak egymással, és azóta már mindenketten külön keresik a szerelmet. A kommentelőknek meg is van a véleménye a helyzetről és Lauráról.

Véget ért Laura és Dávid kapcsolata tv2

"Igazán erős gyomor kell, hogy valaki jelentkezzen egy ilyen műsorba. Pénzért meg 5 perc hírnevért mindent? Kimeríthetetlen a magyar aranyásó nők listája, bárhol is élnek a világon."

"Mennyi pénzért képes az ember így lejáratni magát?"

"Rajtad nem a szerelem látszott hanem, hogy sokszor majd ki pukkadsz h vissza tartsd a nevetést.Feszültség is làtszott főleg ha hozzàdért a Nagy Ő.Igaza volt Fanninak neked ez csak szórakozás volt bent. De én szívből kívánom h együtt öregedjetek meg!"

"Ez szánalmas...megjátszott érzelmek nélküli színjáték."

"Te csak erre mentél. Élményre, szereplésre vágytál, feltünősködni. Ne mond nekem, hogy beleszeretsz valakibe pár nap alatt. Ja, és az a valaki mindennap más lányt csókolgatott."

"Nagyon helyes, ha szakítottak! Sosem volt szerelem.." - írták a kommentelők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.