A Nagy Ő - "Dávid összetörte a szívemet" - Annabella teljesen összeomlott

Tóth Dávid Bachelor A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, véget ért A Nagy Ő műsora, Tóth Dávid végül a 24 éves Laurát választotta. Bár Annabellával is közel kerültek egymáshoz, a sportoló úgy érzi, nem szerelmes a lányba. 

A két lány között Laura játékba kerülése óta nagy volt a rivalizálás, annak ellenére, hogy a műsor egy-egy pontján mindketten kijelentették: nem érzik igazi ellenfélnek a másikat.

Az álomrandin ráadásul Dávid és Annabella egy közös éjszakát is együtt töltöttek, mégsem lett folytatása a kapcsolatuknak. Annabella elmondta, neki már csak egy egészen kicsi hiányzott ahhoz, hogy beleszeressen Dávidba. "Összetörte a szívemet" - jelentette ki a lány, aki mindent bevetett az ismerkedés alatt.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.