Megvált ikonikus külsejétől a Zanzibar énekesnője: így néz ki most - Fotó

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
fotó Zanzibar haj raszta Terecskei Rita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terecskei Rita a Zanzibar együttes énekesnőjeként még 2001-ben robbant be a zenészvilágba. Egyedi hangja mellett vadóc külsejével is beírta magát a köztudatba: egyből a közönség kedvence lett. 

Terecskei Rita kezdetben hosszú, egyenes hajjal lépett a színpadra és kápráztatta el hangjával a közönséget, később mégis óriási rasztahajával véste bele magát mindenki emlékezetébe. Nemrég megszabadult ikonikus hajzuhatagától: megvált raszta-tincseitől.

A Zanzibar frontembere az elmúlt időszakban ismét egy egyszerű, hosszú hajjal állt színpadra. Ez teljesen meglepte a rajongókat, de természetesen imádják az énekesnő legújabb frizuráját.

Ám a kommentelők főként még mindig a hangja miatt rajonganak az énekesnőért:

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.