Ekkorát nőtt Kovács Kokó István feleségének babapocakja: a kismama már a 7. hónapban van

karácsony ökölvívás Amerika ökölvívó Kovács Kokó István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Kokó István családjával együtt az Egyesült Államokban tölti a karácsonyi ünnepeket.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Kovács Kokó István 51 évesen ismét apuka lesz. Az örömhírt Facebook-oldalán osztotta meg a rajongóival. Feleségével, Garami Katalinnal jövő év márciusára várják a második közös gyermeküket.

Az olimpiai, valamint amatőr- és profi világbajnok ökölvívó idén tavasszal lett a Nemzetközi Ökölvívó-szövetség (AIBA) főtitkára. Ezt követően a kinevezés miatt a svájci Lausanne-ba költözött családjával. Az ünnepeket azonban már nem Európában, hanem a Bahamákon töltik. Kovács Kokó István az Instagramon posztolt egy fotót arról, ahogy párjával a homokos tengerparton élvezik a kellemes napsütést. A csinos kismama bikiniben mutatta meg kerekedő pocakját. Katalin ugyanis már a hetedik hónapban van.

A pár még 2016 novemberében a futás révén ismerkedett meg egymással. A bokszoló egy évvel a találkozásuk után kérte meg párja kezét. Fiuk, Zalán 2018-ban februárjában látta meg a napvilágot, Kokó és Katalin pedig ez év májusában fogadtak örök hűséget egymásnak.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.