Ez a 11 éves zseni a kvantumfizikán keresztül tenné halhatatlanná az embereket - Fotó

Forrás: Instagram/laurent_simons -
kisfiú laurent simons Belgium egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 11 éves Laurent Simonsnak egy évébe telt, hogy megszerezze egyetemi diplomáját kvantumfizika szakon. 

A fiú nem mindennapi képességei lévén, pontosabban a kvantumfizikán keresztül szeretné halhatatlanná tenni az embereket.

„A halhatatlanság, ez a célom. Meg akarom tanulni, hogyan helyettesíthetem a testrészeimet mechanikus alkatrészekkel. Már kidolgoztam egy tervet ennek megvalósítására. A kvantumfizika, vagyis a legkisebb részecskék tudománya a kirakó első darabja" – mondta Simons.

A belga Ostend városból származó kisfiú négy évesen már iskolába járt. Hat évesen már befejezte az általános iskolát, majd beiratkozott egy amszterdami magánközépiskolába. Simons azonban folyton arról panaszkodott a szüleinek, hogy a többi diák túl lassan tanul, miközben a diáktársai pedig idegesítőnek találták, hogy a fiú mindent tud.

Laurent Simonsnak világmegváltó tervei vannak. Forrás: Instagram/laurent_simons

Így aztán Simons átkerült egy másik gimnáziumba, a belga Brugge városába, ahol egyéni órákat vett. Olyan tanfolyamokon vehetett részt, ami különlegesen tehetséges emberek számára szerveztek, majd felvételizett az Eindhoveni Egyetem villamosmérnöki szakára, ám a szülei hiába bíztak abban, hogy fiuk lesz az első, tíz év alatti, egyetemi diplomával rendelkező diák, az egyetem elutasította ezt a lehetőséget

Simons ezt követően az Antwerpeni Egyetemre felvételizett, kvantumfizika szakra. A tizenegy éves fiú kitűnővel végzett és nagyszabású tervei vannak a jövőre nézve.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.