"Annyira nem képes, hogy tologassa a lányát” – Keményen bírálták Berki Mazsit

kritika Berki Emma Katerina Berki Mazsi babakocsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián egyik Instagram-posztja komoly indulatokat váltott ki követőiből. A Berki házaspár első közös gyermekük megszületése óta sok nehézséggel nézett szembe,  és úgy néz kí: ismét kivívták a nép haragját.

Nemrég kiderült, hogy Berki Krisztián és Berki Mazsi házassága válságban van. Már egy ideje feltűnt a rajongóknak, hogy Mazsi oldaláról hiányoznak a Krisztiánnal közös posztok, így sejthető volt, hogy valami nincs rendben.

Most viszont Berki Krisztián Instagram-oldalára kikerült egy poszt, melyben végre felbukkan Mazsi is. A kommentelőket azonban durván kiakasztotta, amit láttak:

"Többen nem értették, hogy lehet az, hogy a babakocsi ringatózik akkor is, amikor Mazsi nincs mellette....." - írta az ártatlannak szánt poszt alá Krisztián.

A hozzászólók ismét nem kímélték a Berki házaspárt:

"Fontos! Ne is kelljen anyukának semmit csinálni. Hány napig lesz szent a béke? Hiteltelen emberek vagytok" - írta valaki a videó alá.

"Jaj ezt a sok k*rva tökéletes anyukát inkább játsszátok a mártírt, hogy "még a levesem sem tudom nyugodtan megenni a gyerek mellett"... ti önfeláldozó szentek..."

"Lusta anya babakocsija annyira nem képes H tologassa a lányát"

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.