Berki Krisztián egyik Instagram-posztja komoly indulatokat váltott ki követőiből. A Berki házaspár első közös gyermekük megszületése óta sok nehézséggel nézett szembe,  és úgy néz kí: ismét kivívták a nép haragját.

Nemrég kiderült, hogy Berki Krisztián és Berki Mazsi házassága válságban van. Már egy ideje feltűnt a rajongóknak, hogy Mazsi oldaláról hiányoznak a Krisztiánnal közös posztok, így sejthető volt, hogy valami nincs rendben.

Most viszont Berki Krisztián Instagram-oldalára kikerült egy poszt, melyben végre felbukkan Mazsi is. A kommentelőket azonban durván kiakasztotta, amit láttak:

"Többen nem értették, hogy lehet az, hogy a babakocsi ringatózik akkor is, amikor Mazsi nincs mellette....." - írta az ártatlannak szánt poszt alá Krisztián.

A hozzászólók ismét nem kímélték a Berki házaspárt:

"Fontos! Ne is kelljen anyukának semmit csinálni. Hány napig lesz szent a béke? Hiteltelen emberek vagytok" - írta valaki a videó alá.

"Jaj ezt a sok k*rva tökéletes anyukát inkább játsszátok a mártírt, hogy "még a levesem sem tudom nyugodtan megenni a gyerek mellett"... ti önfeláldozó szentek..."

"Lusta anya babakocsija annyira nem képes H tologassa a lányát"

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!