Berki Mazsira kiakadtak követői: "Ezért nem lesz vége, a sok felelőtlen ember miatt"

karantén Berki Mazsi koronavírus felelőtlenség Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsinak néhány nappal ezelőtt lett pozitív a koronavírus-tesztje. Rajongói feldühödtek, amikor meglátták Mazsi posztjait, amből kiderül, hogy Mazsi karantén helyett az utcán sétál.

Berki Mazsi az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy egy oltási kampány kedvéért leteszteltette magát koronavírusra és nagyon meglepődött, amikor kiderült, hogy pozitív lett a tesztje. Ezt követően csináltatott egy PCR-tesztet, ami szintén pozitív lett.

Krisztián akkor élő adásban mondta el, hogy Mazsinak nem voltak komoly tünetei, de nagyobb baj is történhetettet volna, ha a felesége a teszt helyett inkább meglátogatja a nagymamáját, ahogyan tervezte is. A kétgyermekes apuka arra kért mindenkit, hogy vegyék komolyan a járványt és mindenki vigyázzon magára.

Berki Mazsit betámadták a követői Forrás: Facebook/Berki Renáta

Az egyik követőjének azonban feltűnt, hogy Mazsi a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijába tette ki, hogy a minap az utcán sétált kislányával - írja a Ripost.

"Te amúgy hogy sétálgatsz kint, ha karanténban vagy?" - kérdezte valaki, arra utalva, hogy bár a kismama tünetmentes, a pozitív teszt utáni 10 napos, kötelező karantén rá is vontakozik.

"Karantén, tehát senki sehova. Hat napos pozitív teszt. Gratulálok! Kellemetlen, ha valaki utána megy a liftbe, vagy tapizza le az ajtót. Tudom, tudom, rosszindulatú vagyok! Nem, csak figyelemmel vagyok másra! Friss levegő jön be az ablakon, és az erkély is igen praktikus megoldás lehetett volna. Bocs, igazából ez nem ellened szól, csak az eszem megáll. Nem mindenki viseli ilyen hahotázva ezt a rohadt vírust" - fogalmazta meg dühösebben a véleményét egy másik követő.

"És ezért nem lesz vége, a sok felelőtlen ember miatt" - értett egyet az előtte szólóval egy hölgy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.