"Kinyílt a bicska a zsebemben" - Durván kikezdték az X-Faktor mentorait a kommentelők

X-Faktor Csobot Adél mentorok Gáspár Laci ByeAlex Puskás-Dallos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex nemrég posztot tett közzé, amelyben mindenkit megnyugtat: lesz X-Faktor jövőre is. A kommentszekcióban azonban elszabadultak az indulatok.

"Jövőre lesz X-Faktor. de maradjunk így négyen, vagy változzon meg a brigád; esetleg hozzuk vissza a malek mikit, mert a régi mentorok jobbak voltak... ?"

- írta ByeAlex a képhez.

Bár a kérdés ártalmatlannak tűnik, a kommentelők megragadták az alkalmat, és őszintén elmondták véleményüket a mentorokról:

"Te maradj, a többiek kuka"

- írta valaki ByeAlexnek címezve.

"Hát Adél kedves, de az a nyavigása és feltűnési vágya sok! Jó lenne helyette más"

- sokan csak Csobot Adélt cserélnék le, de abban szinte minden hozzászóló egyetértett, hogy ráférne a vérfrissítés a mentorokra.

"Gáspár Laci helyett visszajöhetne Malek Miklós és Csobot Adél helyett mondjuk Keresztes Ildikó. Ők sokkal jobb mentorok voltak szerintem"

- nem egy ember fejezte ki, hogy hiányoznak neki az eredeti mentorok:

"A régi mentorok mentorok voltak! Nem bohócok akik még nagyobb bohócokat keresnek. Kinyílt a bicska a zsebemben erre a kérdésedre!!!!!"

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.