"Együtt kellene lennünk..." - A Farm győztese nyíltan beszélt érzelmi vívódásáról legújabb dalában

Fehér Holló dal dalpremier Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm VIP második évadának győztese, Fehér Holló egy különleges lánynak írt dallal rukkolt elő.

"Van egy lány az életemben, akivel már régóta azt érzem, hogy együtt kellene lennünk; arról írtam ezt a dalt, hogy nem akarom feladni vele.

Biztos sokszor érzi más is, hogy kilátástalan egy helyzet, de ha tudja az ember, hogy ő az igazi, akkor nyomja, nyomja, amíg megszakad" - nyilatkozta új dala, a "Fölösleges" témájáról Fehér Holló.

A fiatal tehetség mély betekintést enged lelkivilágába, egy párkapcsolat nehézségeit feszegeti friss trackjében. A bizalom jelentősége, a hibázástól való félelem, a másik emberbe vetett hit fontossága is előkerül.

"Az utolsó refrénben egy attitűdváltást követően pozitív hangvételbe fordul át a szöveg: ha van, aki hisz bennünk, azért képesek vagyunk megváltozni és tenni"

- mondta dalról a szerző, aki 2019 óta van jelen a hazai zenei szcénában. 2020 februárjában jelent meg az „Egyedül, de mégsem" című első nagylemeze, melyen olyan közreműködések szerepelnek, mint: Miskovits Marci, Varga Viktor, Kállay Saunders András, Mentha (Hősök), Spicze Levi (HARMED), B. Nagy Réka, Bánki Beni.

A dalok az egyedüllét, a depresszió és a szorongás okozta fájdalmak feldolgozásáról szólnak. Második lemeze, az "Egyedül veled" EP olyan előadókat soroltat fel, mint ByeAlex, Fluor Tomi vagy épp Anatu.

Reménytelen szerelem? A Farm játékosa nyíltan beszélt érzelmi vívódásáról Forrás: Santos Productions

2021-ben a zenei munkássága mellett más, szórakoztató arcát is megmutatta: A Farm VIP című műsorban szerepelt, amit nem mellesleg meg is nyert.

-mondta korábban Fehér Holló, aki legyőzve ellenfeleit megnyerte a 11 milliós fődíjat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.