Rá sem ismerni Nádas Györgyre, óriási változáson ment át a humorista - Fotó

fogyás Nádas György Nádas György állapota életmódváltás Nádas György fogyása
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű humorista nemrég saját magáról töltött fel egy fotót a közösségi oldalára, amivel sokkolta a rajongóit. Nádas György ugyanis úgy megváltozott, hogy szinte rá sem ismerni!

A közkedvelt nevettető fél év alatt tíz kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, emiatt pedig teljesen megváltozott az arca. Nádas, aki jövőre tölti be a hatvanat, úgy érezte, eljött az idő az életmódváltáshoz. Már nem érezte ugyanis jól magát a testében.

"Laza futás, kocogás. Ezeket sem viszem nagyon túlzásba. Körülbelül naponta tisztán megiszom öt liter gyümölcsteát, esténként a sós földimogyorót felváltotta az alma és a körte. Nem igyekszem görcsösen változtatni az életvitelemen. Amit megkívánok, megkívánom."

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.