Szédületeset terpesztett a dögös szexuálpszichológus, Hevesi Kriszta - Fotó

terpesztés fotó Hevesi Kriszta dögös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hevesi Kriszta már a Dancing with the Starsban is megmutatta, hogy milyen remekül mozog a színpadon. A testmozgás fontos az életében, így legutóbb edzés közben osztott meg fotót a rajongóival, amikor is óriásit terpesztett. 

Hevesi Krisztának és táncpartnerének, Baranya Dávidnak hamar véget ért a TV2 táncos vetélkedője, a Dancing with the Stars, mégis sikerült ügyes mozgásáról, valamint teste rugalmasságáról bizonyságot tennie. A szexuálpszichológus ezt legutóbbi Instagram történetében ismét megmutatta a rajongóknak.

Forrás: Instagram

Edzés közben valószínűleg nyújtott, amikor a fotót készítette és ezt büszkén megmutatta az interneten. A dögös szexuálpszichológust 42 ezer ember követi Instagramon: Kriszta rendszeresen ösztönzi a követőit a mozgásra és az egészséges életmódra.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.