Tombolt az osztály, mikor a csinos tanárnő rendhagyó műsort nyomott az udvaron

Washington iskola kosárlabda tanárnő USA osztály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy általános iskola alsó tagozatos tanárnője szenzációs dolgot művelt az iskolaudvaron, amikor egészpályás kosarat dobott Washingtonban. Ő és tomboló osztálya sztárok lettek az interneten. 

Kathleen Fitzpatrick, azaz, ahogy az iskolában hívják, Ms. Fitz a karácsony előtti utolsó tanítási héten meglepetéssel készült az osztályának: ígéretet tett, hogy ha betalál egész pályáról a gyűrűbe, akkor mindneki kap forrócsokit. Lássuk, hogy sikerült a tanárnőnek teljesíteni a kihívást:

A híressé vált kosárdobás után egyből megszaporodtak Ms. Fitz követői a közösségi oldalán, mások között a korábbi NBA-játékos, Rex Chapman a következőket írta:

"A tanároknak csilliárdokat kellene keresniük. Ms. Fitznek pedig valami őrült összeget".

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.