LeBron James durván anyázott egy szurkolóval meccs közben - Videó

Forrás: AFP/2021 Getty Images/Tim Nwachukwu -
kosárlabda LeBron James videó botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre nézők előtt rendezték meg a Los Angeles Lakers és az Atlanta Hawks kosárlabda meccsét. A Lakers 8 ponttal verte meg a Hawksot, de nem ez volt a legnagyobb szenzáció.

A játékot meg kellett állítani, ugyanis a NBA jelenlegi legnagyobb sztárja, LeBron James szóváltásba került 4 ittas szurkolóval.

LeBron James a legnépszerűbb NBA játékos Forrás: AFP/2021 Getty Images/Tim Nwachukwu

A vita odáig fajult, hogy egy fiatal nő, Juliana Carlos maszkját letépve üvöltött és mutogatott Jamesre. A biztonságiak azonnal kivezették őket, de a közösségi médiában folytatódott a beszólogatás – számolt be az eseményről a Yahoo!Sport.

James Twitter oldalán „Courtside Karennek", azaz Pályaszéli Karennek nevezte a nőt, ami elég sértő, mivel „Karen" a feketéktől rettegő és velük a saját rettegésük miatt agresszíven viselkedő fehér háziasszonyok gúnyneve.

Juliana se maradt rest, válogatott káromkodással válaszolt a posztra, majd megijedt, hogy örökre ki lesznek tiltva a meccsekről férjével és inkább elnézést kért.

Később James is megértőbbnek bizonyult már, elismerte, hogy ő is visszaszólt a nőnek és férjének. Az eset annyira szórakoztatott mindenkit, hogy végül nem tiltották ki a balhés szurkolókat a további meccsekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.