Ez az új innováció kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a zuhanyzás élményét - Videó

fürdőszoba zuhany Több mint testőr antibakteriális zuhany
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb technológiáknak köszönhetően sokkal biztonságosabbá varázsolhatjuk a fürdőszobánkat. Az antibakteriális zuhanynak köszönhetően minimálissá válik a baktériumok elszaporodása.

Az antibakteriális zuhany egy egészen új innováció. Ennek a technológiának köszönhetően sokkal biztonságosabbá varázsolhatjuk a fürdőszobánkat, hiszen a csaptelep minden zuhanyzás után kiengedi magából a pangó vizet. Ezzel minimálisra csökkenti a baktériumok elszaporodásánek a lehetőségét.

Továbbá a termosztátnak köszönhetően kényelmesebbé tehetjük a zuhanyzásunkat, ami egyenletesen tartja az előre meghatározott vízhőmérsékletet.

A gyerekes családoknak is kifejezetten hasznos ez a technológia, ugyanis biztonsági retesszel van ellátva, a leforrázás veszélyének elkerülése végett. Lényege, hogy hideg irányba bármikor lehet tekerni, viszont ha melegebb vizet szeretnénk, akkor be kell nyomni a reteszt, és csak utána lehet feljebb tekerni a hőmérsékletet.

Ha szeretnél többet megtudni az antibakteriális zuhanyrendszerekről, nézd meg az alábbi videót!

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.