Első közös karácsonyát ünnepelte idén Szabó Zsófi és Shane Tusup. A két fiatal szemmel láthatóan nagyon boldog, és dúl köztük a szerelem. Sokan örülnek annak, hogy egymásra találtak, ám vannak, akik élesen kritizálják a sármos úszóedzőt.

A napokban már többen is betámadták Shane-t, és kételkednek abban, hogy Zsófi iránt igazak az érzései. A kommentelők szerint ugyanis egyáltalán nem hihető és nem is férfias, hogy valaki csak úgy eldob egy kétéves kapcsolatot. Az egykori úszó ugyanis még korábbi szerelmével, Courtney Brewerrel élt együtt, amikor elkezdett ismerkedni Zsófival.

"Az lesz a baj ezzel a kapcsolattal, hogy szerintem nem lesz tartós! Mert az, aki elmegy egy interjúra és rögtön szerelmes lesz egy olyan valakibe, akit még nem is látott, és eldob egy szerelmet egy másikért, az általában még egyszer megteszi!" - írta az egyik kommentelő a napokban.

A nemrég posztolt közös karácsonyi fotó alatt ismét előkerült Shane előző párjának a neve, és egy hozzászóló élesen kritizálta a kidolgozott izomzatú egykori sportolót. Az angol nyelven írt komment szerint Shane úgy cserélgeti a nőit, ahogy mások a tévécsatornák között kapcsolgatnak.

Szegény Courtney Brewer. Úgy váltogatod a nőket, mint más a tévécsatornákat. Minden eddigi szerelmedről azt mondtad, hogy a legjobb... meddig is? Két évig?

– utalt a kommentelő arra, hogy Shane a Zsófival közös képe alá azt írta, ez eddigi legboldogabb karácsonya.