A legendás televíziós, Vitray Tamás és harmadik felesége, Kállai Bori színésznő 2020-ban hivatalosan elváltak, a tévés ikon idén mégsem egyedül töltötte a karácsonyt. 

Vitray első feleségével, Vasvári Teréziával töltötte az ünnepeket, ugyanis kevesen tudják, de a legendás újságíró mindkét gyermeke ebből a házasságból való.

– "Diákszerelem volt a miénk, az első szemesztertől tartott, és a szeretet a válásunk után is megmaradt. Ő a két fiam, Tamás és Péter édesanyja" – nyilatkozta korábban a HOT! magazinnak Vitray Tamás. 

Míg Terézia kisebbik gyermeküket hordta a szíve alatt, Vitray beleszeretett Földi Teri színésznőbe, aki miatt képes volt a családját is elhagyni.  Szíve végül hosszas vívódás után visszahúzta a családjához, így megszakította a kapcsolatot a művésznővel.

 "Vívódtam, kínlódtam, végül visszaköltöztem a családomhoz"

- mesélte a tévés, aki 13 évvel később újra beleszeretett Földi Teribe, és a hetvenes években elvált első feleségétől. Ám kettejük között a jó kapcsolat megmaradt, így az idei karácsonyt is együtt töltötték.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

 

"Már jó előre megbeszéltük, hogy mikor hová megyünk. Természetesen a gyerekekkel, unokákkal lehettünk együtt, azaz a volt feleségemmel töltöttük a karácsonyt, de azt hiszem, ez így is normális" – mondta Vitray Tamás, aki nem zárja ki, hogy újra legyen mellette egy nő, aki boldoggá teszi a mindennapokban.