Első feleségével karácsonyozott Vitray Tamás

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
vívódás karácsony feleség család Vitray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás televíziós, Vitray Tamás és harmadik felesége, Kállai Bori színésznő 2020-ban hivatalosan elváltak, a tévés ikon idén mégsem egyedül töltötte a karácsonyt. 

Vitray első feleségével, Vasvári Teréziával töltötte az ünnepeket, ugyanis kevesen tudják, de a legendás újságíró mindkét gyermeke ebből a házasságból való.

– "Diákszerelem volt a miénk, az első szemesztertől tartott, és a szeretet a válásunk után is megmaradt. Ő a két fiam, Tamás és Péter édesanyja" – nyilatkozta korábban a HOT! magazinnak Vitray Tamás.

Míg Terézia kisebbik gyermeküket hordta a szíve alatt, Vitray beleszeretett Földi Teri színésznőbe, aki miatt képes volt a családját is elhagyni. Szíve végül hosszas vívódás után visszahúzta a családjához, így megszakította a kapcsolatot a művésznővel.

- mesélte a tévés, aki 13 évvel később újra beleszeretett Földi Teribe, és a hetvenes években elvált első feleségétől. Ám kettejük között a jó kapcsolat megmaradt, így az idei karácsonyt is együtt töltötték.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.