Damu Roland halála összehozza a szétszakadt családot

Forrás: TV2 Play -
Damu Roland Damu Roland szülei Damu Roland tragédiája Damu Roland halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland sokat beszélt arról, milyen hányattatott volt a gyermekkora, és mennyire elmérgesedett viszonya a szüleivel. Nem is tartotta velük a kapcsolatot. A szülők ráadásul a válásuk után egymással sem beszéltek. Egészen mostanáig. A tragédia ugyanis újra összehozta őket.

Fiuk elvesztése kellett ahhoz, hogy Damu Roland szülei újra beszéljenek egymással. Az elvált idős pár a gyermekük halála után, évtizedekkel a válásuk után most kerültek ismét kapcsolatba.

Damu Rudolf és Ica asszony útja még akkor vált külön, amikor Roland mindössze 12 éves volt. Azóta nem tartották a kapcsolatot, de a szülők fiukkal sem beszéltek. Közismert volt, hogy a családtagok nem ápoltak jó viszonyt, Roland a testvéreit sem kereste. Egy tragédia kellett ahhoz, hogy a család megint egyesüljön.

Damu Roland halála összehozza a szétszakadt családot Forrás: TV2 Play

"Képtelen vagyok elhinni, hogy meghalt, nem fogom fel. Mondták, persze, hogy ötven százalék az esély, hogy felépül, de végig hittem és bíztam benne, hogy felkel. Három hete még beszéltem Rolikámmal, most pedig nincs többé, ez felfoghatatlan" – nyiltkozta sírva a lapnak Éva, Roland nagynénje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.