gyerektartás Damu Roland tragédiája gyámság Damu Roland halála titkolják Damu Roland kislánya előtt apja halálát Damu Roland gyerekei
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland tragikus sorsa megrázta az országot, és halálával múltja, családja és egykori botrányai is újra a reflektorfénybe kerültek. A színész özvegye, Edina, akivel a börtönévek után keltek egybe, most azért harcol, hogy ő nevelhesse közös gyermeküket.

Damu és Edina a színész szabadulása után, 2012-ben házasodtak össze, és a szerelmükből egy kislány született 2016-ban. A pici Maja azonban nem is tudja, hogy elhunyt az édesapja, ugyanis nevelőszülei titkolják előtte a hírt.

Maja nevelését nagynénje, Katalin vállalta magára, miután a gyámhivatal elvette az anyától, Edinától a kislány felügyeleti jogát.

Damu Roland özvegye, Edina, akivel papíron szétköltözésük után is házasok maradtak Fotó: Margitay Klára/Life.hu

– mondta Katalin, Edina testvére, aki a hírekből értesült a színész haláláról.

– árulte el a Blikknek Maja nevelője, aki szerint a kislány édesanyja mindent megtesz azért, hogy visszakapja a gyermeke felett a felügyeleti jogot. Már nem iszik, és keményen dolgozik, hogy megteremtse a legjobb körülményeket a kis Maja számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.