Két év kihagyás után visszatért a Mandoki Soulmates: "Nem vagyunk retrozenekar"

retro Mandoki Soulmates visszatérés koronavírus Mándoki László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mandoki Soulmates két év kihagyás után tért vissza. Legutóbbi albumuk megjelenésekor Kínában már terjedt a koronavírus, de akkor még nem gondolták, hogy nálunk is tombolni fog a járvány. Mándoki elmondta, az elmúlt két év nagy kihívás volt számukra, de fontosnak tartották, hogy visszaadják a közönségnek azt a támogatást, amit folyamatosan kaptak tőlük.

Dupla albummal tért vissza a Mandoki Soulmates.

„Mindig azt szoktam mondani, a zenészek csak annyira erősek, a hangjuk annyira erős, amennyire a közönségük az. Annyi mindent kaptunk a közönségünktől évtizedeken keresztül, hogy természetes, hogy a járványidőszak hosszú, sötét alagútjában alázattal és tisztelettel visszaadjuk a közönségünknek azt a sok szeretetet és támogatást, amit kaptunk tőlük" – mondta Mándoki László, az énekes az ATV-nek.

Idén, augusztus 21-én a Szent István Bazilika előtt tartottak lemezbemutató koncertet. Mándoki elmondta, hogy akkor, a járványhelyzet "szünetében" nem csak a régi zenéiket akarták előadni. Ahogy ő fogalmazott: "Nem vagyunk, és nem is leszünk retrózenekar".

Leslie Mandoki Forrás: TV2

Az énekes azt is elárulta, hogy amikor Benkő László tavaly elhunyt, ő is átesett a koronavíruson:

"Nagy volt a vírusterhelés a szervezetemben, de hála Istennek nem voltak tüneteim, azonban két héten keresztül éreztem, hogy a szervezetem dolgozik, és a fertőzés után az ellenanyagszintem is rendkívül magas lett. A hozzáállásomat nyilván befolyásolja, hogy ez velem történt, úgyhogy amikor lett oltás, akkor kétszer beoltattam magamat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.