"Bontson egy üveg pezsgőt" - Damu Roland unokatestvére üzent Vajna Timinek

Facebook -
Vajna Timi Damu Roland bántalmazás Damu Roland halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban elhunyt Damu Roland évekig volt együtt Vajna Tímeával, szerelmük tragikus véget ért. A gyászoló család kemény üzenetet fogalmazott meg az üzletasszonynak.

Az utóbbi napokban Vajna Timi Instagram-oldalát elárasztották a gyűlölködő üzenetek, sokan ugyanis azt gondolják: ő tehet arról, hogy Damu Roland élete rossz irányt vett, és 47 éves korában elhunyt.

Damu egész életében tagadta, hogy bántalmazta Vajna Timit, és amikor 2012-ben börtönbe került, az egy életre megpecsételte a sorsát. A történtek után az üzletasszony új életet kezdett, mégis, most sokan úgy látták a legjobbnak, ha nekiesnek az üzletasszonynak és őt állítják be bűnösnek.

Most Damu Roland gyászoló rokonai is kemény üzenetet fogalmaztak meg Vajna Timinek:

"Timi tőle mindent megkapott, őt szerette igazán. Remélem, most boldog, és üzenem, bontson egy üveg pezsgőt, igyon Roland emlékére" – mondta Tóth Zita unokatestvére nagy szerelméről a Blikknek.

Damu Roland Facebook

Damu Roland a kórházban fekve már készült a halálra, legalábbis ezt támasztja alá, amit szeretett nagynénje nyilatkozott a színész utolsó kívánságaival kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.