A napokban elhunyt Damu Roland évekig volt együtt Vajna Tímeával, szerelmük tragikus véget ért. A gyászoló család kemény üzenetet fogalmazott meg az üzletasszonynak.

Az utóbbi napokban Vajna Timi Instagram-oldalát elárasztották a gyűlölködő üzenetek, sokan ugyanis azt gondolják: ő tehet arról, hogy Damu Roland élete rossz irányt vett, és 47 éves korában elhunyt.

Damu egész életében tagadta, hogy bántalmazta Vajna Timit, és amikor 2012-ben börtönbe került, az egy életre megpecsételte a sorsát. A történtek után az üzletasszony új életet kezdett, mégis, most sokan úgy látták a legjobbnak, ha nekiesnek az üzletasszonynak és őt állítják be bűnösnek. 

Most Damu Roland gyászoló rokonai is kemény üzenetet fogalmaztak meg Vajna Timinek:

"Timi tőle mindent megkapott, őt szerette igazán. Remélem, most boldog, és üzenem, bontson egy üveg pezsgőt, igyon Roland emlékére" – mondta Tóth Zita unokatestvére nagy szerelméről a Blikknek.

Damu RolandFacebook

Damu Roland a kórházban fekve már készült a halálra, legalábbis ezt támasztja alá, amit szeretett nagynénje nyilatkozott a színész utolsó kívánságaival kapcsolatban.