Ledobta felsőjét Cserpes Laura: olyat mutatott, amit eddig még soha - Fotó

Cserpes Laura énekesnő tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fotósorozaton mutatta meg tetoválását Cserpes Laura. Az énekesnő hosszú posztban írta le, miért döntött úgy, hogy varrat a testére. 

"'Olyan leszel, mint a folyóvíz mellé ültetett fa, mely idejekorán meghozza gyümölcsét.' Gondolom mindenki életében van olyan könyvből, versből vagy bármiből kiragadott idézet, ami valamiért fontos mantrává vált az évek során. Hát nekem ez a bibliai idézet lett a mantrám. Emlékszem már első olvasásra valamiért egyenesen a szívemig hatolt. Több szempontból is fontos jelentőséggel bír, de összegezve, ez az egy mondat eszenciálisan az egész életet szimbolizálja számomra. A családot, a sikert, a jelent és a jövőt, a kemény munkát; a soha fel nem adást, a fejlődni akarást és az állandó megújulást. Talán nem is telik el nap, hogy ne mondanám el magamban (meg egy-két helyre már a lakásban is kiírtam már). És idén végre, hosszú-hosszú évek gondolkodása után (bár anyukám szerint egyáltalán nem szokásom túlgondolni semmit) úgy döntöttem, hogy ez a mondat tetoválás formájában is helyet kap az életemben. Szóval íme, Ő az. Nagyon szeretem és büszkén fogom viselni magamon ezt az egész életre szóló ajándékot" - írta a fotókhoz az énekesnő, akit nemrégiben szexi videón is láthattunk.

Ha más sztárok tetoválásaira is kíváncsi vagy, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.