Tóth Gabi Hayden Panettiere szexi LifeNight sztárok Harcsa Veronika Rihanna Victoria Beckham tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszafogott és vagány varratok, szexi csípő- és csigolyatetkók. Rengeteg híresség bőrét ékesítik, szépítik az egyéniségüket tükröző tetoválások. Ez alól persze a magyar sztárok sem kivételek. Nézzük hát a legszebbeket.

Harcsa Veronika

A 29 éves dalszerző lábfejét egy apró teknős díszíti. A Harcsa Veronika Quartett énekesnőjének visszafogott stílusához tökéletesen illik a kedves kis figura.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Tóth Gabi

2005-ben, 17 éves korában, szülői engedély nélkül tetováltatta a hátára Tóth Gabi az első boszorkánymotívumot. A vadóc rockerlány akkori párja, Palcsó Tomi is tiltakozott varratok ellen. De Gabi ment a saját feje után és öt további jelet tetetett az első mellé. Azóta már legalább 60 órát dolgoztak az énekesnőn a tetoválóművészek, Gabi ugyanis folyamatosan újabb és újabb mintákat akar.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Rihanna

A 24 éves énekesnő testét rengeteg tetoválás díszíti. A csípőjén kívül a jobb füle mögé, a jobb lábfejére, a bal fülébe, a nyarára, a teste bal oldalára, az ujjaira, a vállára, az Achilles-ére, a kézfejére, a jobb karjára és a kulcscsontjára is varratott.

facebook.com/rihanna
facebook.com/rihanna

Victoria Beckham

A 38 éves sztár testét is több motívum díszíti, melyek leginkább David Beckhamhez és szerelmükhöz kapcsolódnak. Victoria a bal csuklójára a D.B. jelzést, férje monogramját varratta, míg a tarkójára egy héber szöveget rajzoltatott. Hatodik házassági évfordulójukra tetováltatta a hátára, hogy "Én vagyok a kedvesem, a kedvesem pedig én, ki a liliomok közt legel".

AFP
AFP

Hayden Panettiere

A 22 éves amerikai sztár bal oldalán lévő tetkója szexi, és remek az elhelyezése is. Egy gond van csak vele, hogy helyesírásilag hibás. A testén lévő olasz mondat, a "Vivere senza rimipianti" azt jelentené, hogy "megbánások nélkül élni", azonban egyel több i- betűt varrtak fel. A szó helyesen rimpianti lenne.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.