Novemberben mindenkit meglepett a hír: szakított egymással Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc. A fiatal pár nem sokkal azután vált szét, hogy egymás oldalán szerepeltek a tévében.

A csinos műsorvezetőt nagyon megviselte a szakítás, és a lelki megrázkódtatás testi tüneteket is produkált nála. Rebeka egy hosszú bejegyzésben vallott követőinek arról, hogy bár a munkája, a folytonos tévés szereplés megköveteli, hogy mindig a topon legyen, most nem tud mosolyt erőltetni az arcára.

Nem szeretném azt, ha az engem követő fiatal lányokban egy olyan téves kép alakulna ki, hogy ami velem, vagy a hozzám hasonló szocmédiás karakterekkel minden mindig szuper, szép, és tökéletes. Nekem is vannak rosszabb napjaim, mint ahogy mindannyiunknak.

Rebeka arcán piros foltok, pattanások jelentek meg, ami szerinte annak az eredménye, hogy most nehéz időszakon megy keresztül. A fotót csak azért osztotta meg magáról, hogy megmutassa, nincs azon semmi szégyellnivaló, ha az ember néha mélypontra jut.

A kommentek között rengetegen megosztják Rebekával a saját történetüket, azt, hogy ők is ugyanígy élték meg a nehéz időszakot, és kitartásra buzdítják a csinos tévést.