Döbbenetes összegért árulják Korda György és Balázs Klári villáját: sok száz millióért került piacra

Forrás: FEM3 Café -
Korda György Villa Balázs Klári összeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György és Balázs Klári villája kikerült a piacra: rengeteg pénzt kérnek a hatalmas épületért.

Felkerült egy ingatlanhirdetési portálra Korda György és Balázs Klári villája. A hatalmas, 22 plusz két félszobás kastélyt 780 millióért árulták. Az épület alapterülete 1509, az udvar 1341 négyzetméter, és 6 szintre van felosztva. Az ingatlanban található pince, földszint, három emelet és egy padlástér. A garázsban 12 kocsi fér el. Ezeken kívül vannak kiszolgáló- és közösségi helyiségek, gyönyörű különterem és egy lakás is télikerttel.

Meghirdették Korda György és Balázs Klári villáját Forrás: FEM3 Café

A hirdetés azonban a kikerülése után már le is került, Korda György pedig azt közölte, hogy már nem aktuális. "Elgondolkodtunk rajta korábban, de az a hirdetés már nem aktuális, nem áruljuk a villát. Ráadásul januárban 83 éves leszek, gondoljon bele, kinek van kedve ennyi idősen bárhova is költözni" - mondta a Blikknek Korda György.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.