Élete legnehezebb időszakában több drogot is kipróbált, a végén pedig fű nélkül már aludni sem tudott. Úgy érezte, nem tudja, merre tart az élete, mit is szeretne valójában elérni.

Megdöbbentő őszinteséggel mesélt súlyos drogproblémáiról a népszerű magyar tévés, Koholák Alexandra. A fiatal lány az Éjjel-nappal Budapestben tűnt fel, és vált a média rendszeres szereplőjévé. A hirtelen jött népszerűséget és körforgást nem tudta jól kezelni, miközben csak arra vágyott, hogy szeressék, elfogadják.

Legbelül éreztem, hogy valami nagyon hiányzik, de ezt akkor még nem tudtam megfogalmazni magamnak. A drog egyfajta módszer volt számomra ahhoz, hogy elviseljem az általam elfojtott problémáimat. A kemény drogok kimaradtak, nem bírja a szervezetem a szintetikus szereket, de tény, hogy sok mindent kipróbáltam

– mesélte a Blikknek Alexa, aki egy nála 26 évvel idősebb férfi, Farkas Balázs oldalán találta meg a szerelmet, a biztonságot.

Alexa és férje, aki nem csak támasza, hanem spirituális vezetője isForrás: Instagram/Farkas Alexandra

Alexa, aki DJ-ként is bontogatja a szárnyait, férje spirituális központjában dolgozik, és olyan embereken próbál segíteni, akik hozzá hasonlóan útkeresők.

Azt hiszem, az a feladatom, hogy másokon segítsek. Sok ismert és befolyásos ember fordul meg a központunkban, és sokat beszélgetek velük. Az emberek rendszerint inkább benne maradnak egy olyan helyzetben, amely már nem jó számukra, mint hogy változtassanak

– tette még hozzá a sztár.