Véget érhet a karrierje? Krónikus szélgörccsel került kórházba az influenszer, aki bélgázát árulja az interneten

Forrás: Shutterstock -
krónikus bélgáz influenszer kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stephanie Matto krónikus szélgörccsel került  kórházba, miután megevett egy jó nagy adag bablevest három adag fehérjeturmix elfogyasztása után. A fiatal influenszer, aki saját bélgázát árulja kis üvegekben az interneten, nagyon aggódik, hogy ezután derékba törhet a karrierje. 

A fiatal influenszer, Stephanie Matto nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kis üvegekben kezdte árulni a saját bélgázát az interneten. Nem mindennapi vállalkozása rövid időn belül igencsak jövedelmező lett, elmondása szerint volt olyan időszak, amikor hetente 50 tégelyt is telepukizott.

Ehhez a munkához azonban elengedhetetlen, hogy olyan ételeket fogyasszon a fiatal lány, amelyek puffadást okoznak. Egy nap előfordult, hogy megivott három fehérjeturmixot, majd ezután befalt egy jókora adag bablevest is. Ez azonban nagyon nem tetszett a szervezetének, nem sokkal ezután óriási nyomást érzett a beleiben, miközben úgy érezte, hogy agyvérzést fog kapni.

"Elég nehezen lélegeztem, és minden alkalommal, amikor megpróbáltam levegőt venni, egy csípő érzést éreztem a szívem körül. Ez természetesen fokozta a szorongásomat. Felhívtam a barátomat, és megkértem, hogy jöjjön át, és vigyen be a kórházba" - nyilatkozta a Jam Pressnek.

A kórházban nem árulta el, mivel foglalkozik, csak annyit mondott el, hogy mit evett pontosan, mielőtt rosszul lett.

"Elmondták, hogy amit tapasztaltam, az nem stroke vagy szívroham, hanem nagyon erős szélgörcs. Azt tanácsolták, hogy változtassak az étrendemen és szedjek puffadásgátló gyógyszert"

- mesélte Stephanie, aki nagyon aggódik, hogy ez derékba törheti a karrierjét.

Rácz Jenő felesége a pukizásról vallott: kiderült, csinálják-e egymás előtt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.