Tolvai Reni ismét átesett egy plasztikai műtéten: ezen a testrészén változtatott

plasztikai műtét bőr változás Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat fogyott az elmúlt időszakban Tolvai Reni, viszont a bőre nem tudott alkalmazkodni a nagy változáshoz.

Az énekesnő az elmúlt években közel 20 kilótól szabadult meg, a testén pedig nyomot hagyott a nagy változás. Edzéssel próbálta eltüntetni a felesleges bőrt, de a karjáról sehogy sem sikerült, így a mellműtéte után ismét a plasztikai beavatkozást választotta- írja a Blikk.

„A beavatkozást altatásban végezték. A gép egyik karjával leszívták a zsírt, a másikkal pedig egyből visszazsugorították a bőrt az izomzathoz. Egy hónapig leszorító felsőt hordtam, fájdalom helyett csupán erősebb izomlázat éreztem. Tartottam attól, hogy tele lesznek vágásnyomokkal a karjaim, de ezzel a géppel szerencsére vágás és heg nélkül történt a műtét" – mondta el az énekesnő a Bestnek.

dhttps://www.life.hu/eletmod/20211229-vilagsztarral-kevertek-ossze-a-gyonyoru-tolvai-reni-hangjat-foto.htmldhttps://www.life.hu/eletmod/20211211-tolvai-reni-oszinten-vallott-fogyasarol-sok-a-kisertes-aminek-neha-engedek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.