Kiderült, miért nem vált el a feleségétől Damu Roland

Forrás: TV2 Play -
Damu Roland válás Damu Roland halála Damu Roland felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland és kislányának anyja, Edina még a színész halálakor is férj és feleség voltak, ám már régóta nem éltek együtt. Damu lányának gyámja, Katalin - aki Edina nővére - elárulta, miért nem akart válni a tragikus sorsú színész.

Katalin azt mondta a Borsnak, hogy a sajtóban tévesen jelent meg 2016-ban az információ, hogy testvére és Damu elváltak. A színész bosszúból nem akarta felbontani a házasságot Edinával.

"Edinától Roland - bosszúból - sosem akart elválni, hogy ezzel is megkeserítse az életét, így hivatalosan mai napig házasok. Egy interjúban a napokban elhangzott az az állítás, hogy Edinától kellett kimenekíteni, pedig épp az ellenkezője történt, tőle kellett a várandós testvéremet és a 62 éves édesanyámat kimenteni, akiket ütött és vert. De halottról jót vagy semmit, mint embert, sajnáljuk, viszont azt soha nem fogjuk neki megbocsátani, ami velünk tett. Most ez a fejezet lezárult számunkra, remélem, ezt mindenki tiszteletben tartja" - mondta a lapnak a kis Maja gyámja, aki azt is nehezményezi, hogy sokan támadják, amiért még nem mondta el a kislánynak, hogy az édesapja meghalt.

Damu Roland bosszúból nem akart elválni Edinától Forrás: TV2 Play

"Nem ismeri az apukáját, mit tudtunk volna neki mondani? Roland az egyik interjújában utalt arra, hogy nem is az ő gyereke, pedig csak rá kell nézni a kislányra, kiköpött apja! Maja egy kiegyensúlyozott gyermek, és szeretném, ha ez így is maradna. Mi is a hírekből értesültünk, hogy Roland elhunyt, senki nem hívott föl. A Damu családdal teljesen megszakadt a kapcsolatunk egy családi konfliktus után. Maja időnként szokta őket hiányolni, mert korábban naponta látogatták őt, most már egyáltalán nem. Mi úgy döntöttünk, nem is szeretnénk rendezni a kapcsolatunkat, ami volt, az elmúlt, tovább kell lépni, nem pedig mindig a múlton rágódni. Ezt a kislány érdekében kell tennünk" - indokolta meg döntését Katalin.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.