Megmutatta szerelmét: Ez a férfi rabolta el Bálint Antónia szívét - Fotó

fotó szerelem Bálint Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét évvel ezelőtt vonult vissza a nyilvánosság elől Bálint Antónia, aki két éve él boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban civil szerelmével.

1991-ben ismerte meg az ország, amikor megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt Bálint Antónia. Ezt követően többször lehetett látni különféle tévéműsorokban, azonban hét évvel ezelőtt tudatosan váltott civil életre, távol a médiától.

"Ügyfelekkel foglalkozom, pénzügyi területen. Sok emberrel találkozom, sok embernek kell segíteni. Amikor beszélek egy ügyféllel, csak az számít, a múlthoz semmi köze, és én ezt szeretem. Nincs körülöttem kamera, ami azért elég megnyugtató" – mondta a Blikknek.

Az édesanya két éve él stabil párkapcsolatban dr. Bársony Farkas jogásszal, akivel több közös fotója is van fent az Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.