Nem, nem elírás a cím. Ez a nő valóban egy színhez ment hozzá feleségül.

Egy texasi nő, Kay Sera a napokban hozzáment a kedvenc színéhez, a pinkhez. A nőről már korábban is cikkeztek, amikor kiderült, hogy több mint 400 millió forintot költött arra, hogy teljesen rózsaszínű otthont alakítson ki magának. 

Most viszont úgy döntött, hogy miután negyven évig járt ezzel a színnel, ideje, hogy kapcsolatukat magasabb szintre emeljék.

A lagzin természetesen minden rózsaszín volt: a menyasszony rózsaszín toalettben, rozsaszín autóval érkezett a rózsaszínű helyszínre, a rózsaszínbe öltözött vendégek pedig rózsaszín tortát ettek.

A nő elárulta: ez volt élete legboldogabb napja.

A Mirror cikke szerint a nő 20 éves kora óta rajong a pink színért. Kay akkor éppen szülinapi bulijára készülődött, és nem tudta, mit vegyen fel. Egy gyerektől kapott tanács hatására tetőtöl talpig rózsaszín puccba vágta magát, amitől olyan jó hangulata kerekedett, hogy ezután képtelen volt lemondani a színről:

"Csodálatosan éreztem magam. Arra gondoltam, hogy a rózsaszín viselésekor ennyire fantasztikusan érzem magam, akkor miért ne viselnék minden nap pinket? Nevetségesnek tűnt ezek után a kék farmer és a fehér póló. Nem akartam az újabb különleges alkalomig várni, hogy ismét rózsaszínben legyek" – mondta. Kay végül eladta a kocsiját, és elhagyta szülővárosát, hogy Hollywoodba költözzön.

"Szeretem azt mondani, hogy flamingó vagyok egy galambokkal teli világban. Amikor sétálok az utcán, mindenki szürkét és feketét visel. Nincs önkifejezés, nincs egyéniség. Mégis, az emberek rólam hiszik, hogy őrült vagyok" – nevetett Kay.