Elhagyta az országot Kasza Tibi és felesége, Manker - Fotó

fotó Darai Andrea Kasza Tibor utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi felesége, Darai Andrea nemrég hatalmas örömhírt tett közzé, miszerint újabb taggal bővül a családjuk. Mielőtt megérkezne a legkisebb családtag, Mankerék úgy döntöttek, elhagyják az országot, hogy egy meleg, napsütötte helyen pihenhessenek.

Az elmúlt időszakban sokan úgy sejtették, bővül Kasza Tibiék családja. A követői egy része meg volt győződve arról, hogy Manker babát vár, és bár ezidáig nem érkezett válasz a találgatásokra, utóbb kiderült, nekik volt igazuk.

Kasza Tibi felesége néhány nappal ezelőtt friss fotósorozatot tett közzé, amin szemmel látható cukin gömbölyödő terhespocakja.

Az újdonsült kismama nemrég Instagram-oldalán tette közzé, hogy maguk mögött hagyták a hideg, téli napokat, elhagyták az országot, hogy egy gyönyörű, tengerparti helyen pihenhessenek.

Csodaszép helyre utazott Kasza Tibi és családja Forrás: Instagram/

darai_andrea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.