Két új zsűritaggal tér vissza a Sztárban Sztár

TV2 Makranczi Zalán Lékai-Kiss Ramóna Sztárban sztár zsűri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2022 tavaszán vadonatúj évadával érkezik az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár! A TV2 óriási sikerrel futó, legutóbb 2020 őszén látható közönségkedvenc produkciójának 8. szériájában is tizenkét híresség száll harcba, hogy hétről-hétre egy-egy újabb hazai vagy külföldi zenei legenda bőrébe bújva bizonyítson.

A Magyarország legsokoldalúbb előadója cím megszerzéséhez az elszánt átváltozó művészeknek a nézők mellett a négytagú zsűrit is meg kell győznie. Az ítészek között az előző évadban látható Kökény Attila és Papp Szabi mellett Lékai-Kiss Ramóna és a Mintaapákból is ismert Makranczi Zalán foglal majd helyet. Ramóna Köllő Babettet váltja, Makranczi pedig Bereczki Zoltánt. A műsor házigazdája Till Attila lesz.

A Sztárban Sztár új zsűrije TV2

Nemsokára pedig az is kiderül, kik azok az ismert előadók, akik a profi maszkmesterek, fodrászok és stylistok segítségével mindenkit elvarázsolnak majd látványos produkcióikkal a stúdióban és a TV készülékek előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.