Ma már nem kell aggódniuk a pénz miatt, de volt idő, amikor szó szerint hajléktalanok voltak. A kitartásuknak és az akaraterejüknek köszönhetően azonban ma már ott tartanak, ahol mindig is szerettek volna.

Chris Pratt

Chris PrattForrás: Getty Images/Matt Winkelmeyer

A színész életében voltak olyan időszakok, amikor egy autóban tengette a napjait. Chris Pratt húszas évei legelején nagyon kevés pénzt keresett, amiből még lakásra sem tellett: Hawaiin egy furgonban élt. Ezt a nehéz időszakot ijesztő, de egyben bájos időszaknak nevezte, amelyre mégis szüksége volt ahhoz, hogy elismert sztár legyen. Felszolgálóként találkozott azzal a színésznővel, aki elindította a karrierjét.

Jim Carrey

Jim CarreyForrás: AFP/Chris Delmas

A legendás hírű humoristát és színészt sem vetette fel a pénz. Szerény körülmények között nevelkedett: családjával egy kisbuszban éltek, de folyton mozgásban voltak, Kanada különböző pontjain parkoltatták le a járművet. A bizonytalanság és a pénztelenség megviselte a színészt, de ezekből a nehéz időkből tudott táplálkozni, kifejlődött sajátos humorérzéke, amivel megcsinálta a karrierjét.

Halle Berry

Halle BerryForrás: getty Images/WireImage/Frazer Harrison

 

A színésznőnek sokat kellett küzdenie az álmaiért, hiszen ő mindig filmezni akart. Ezért költözött 21 évesen New Yorkba, ám a megpsórolt pénze nem tartott ki sokáig. Mivel a szülei nem tudták támogatni anyagilag, így előfordult, hogy hajléktalanszállókon kellett meghúznia magát.

Oprah Winfrey

Oprah WinfreyForrás: WireImage/Vera Anderson

Az első fekete nő, aki milliárdos lett. Az ő élete sem volt mindig fenékig tejfel, hiszen krumpliszsákból készült ruhákat kellett hordania, mert a családja olyan szegény volt, hogy ruhára sem tellett nekik. A nagymamája folyamatosan ütlegelte; 14 évesen teherbe esett, de a baba nem sokkal a születése után elhunyt. Nagyon keményen tanult, és miután végzett, helyi riporterként kezdett el dolgozni, majd hamarosan útnak indította saját TV műsorát, az Oprah Winfrey Show-t, amely meghozta a várva várt világsikert.

Hilary Swank

Hilary SwankForrás: Getty Images/Daniele Venturelli

Az Oscar-díjas színésznő élete sem volt zökkenőmentes, hiszen rögös út vezetett a hőn áhított sikerig. Egy lakókocsiparkban töltötte a gyermekkorát. Édesanyjával később Los Angelesbe költöztek, hogy Hilary beindíthassa a karrierjét. Kezdetben egy autóban éltek: olykor egy-egy eladott, de még üresen álló lakásba is beköltözhettek.