Titkos üzeneteket válthatott az ünnepek alatt Meggyes Dávid és Stana Alexandra

Horváth Gréta Meggyes Dávid Meggyes Dávid és Horváth Gréta Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Horváth Grétát elhagyta a párja, Meggyes Dávid. Az is kiderült, hogy a férfi jó ideje több vasat tartott a tűzben, most pedig a táncosnő, Stana Alexandra az új párja. Sokan úgy vélik, az ünnepek alatt is tartották a kapcsolatot és az Instagramon titkos emojikkal üzentek egymásnak. 

A Blikk olvasójának tűnt fel, hogy Meggyes Dávid karácsonykor, Stana Alexandra pedig pár nap múlva a posztjaiban olyan emojikat használt, amit korábban soha.

"Mindkettejüknél szerepel a hurrikán jel és egy fura, kacsacsőrt formázó kézjel. Így, utólag olvasva, a szövegek is teljesen más értelmet nyernek" - vélekedik szemfüles követőjük, hozzátéve, hogy így a megosztott tartalmak is más értelmet nyernek.

Az ügyben a lap megkeresésére az érintettek nem akartak megszólani, azonban egy párterapeuta nyilatkozott.

"Az ilyen jellegű tartalmakkal elkezdődik tudattalanul a lebuktatás. Általános jelenség ilyen esetben, hogy nem véletlenül alakítják úgy az emberek a helyzeteket, hogy végül kiderüljön az igazság. Az ilyen lebuktató szintű emojizás annak a jele, hogy már megszületett a döntés, csak a szituációban szereplő ember vagy emberek még nem elég erősek ahhoz, hogy lépjenek" – magyarázta. Hozzátette, nem meglepő, hogy Meggyes Dávid épp akkor döntött a szakítás mellett, amikor a közös gyerek vállalása is tervben volt. "Az ilyen, kétévenkénti váltások azt sejtetik, hogy ez a fél inkább szenvedélykapcsolatban él, mint kötődési kapcsolatban" - nyilatkozta a terapeuta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.