Ahogy megírtuk, Horváth Grétát elhagyta a párja, Meggyes Dávid. Az is kiderült, hogy a férfi jó ideje több vasat tartott a tűzben, most pedig a táncosnő, Stana Alexandra az új párja. Sokan úgy vélik, az ünnepek alatt is tartották a kapcsolatot és az Instagramon titkos emojikkal üzentek egymásnak. 

A Blikk olvasójának tűnt fel, hogy Meggyes Dávid karácsonykor, Stana Alexandra pedig pár nap múlva a posztjaiban olyan emojikat használt, amit korábban soha. 

"Mindkettejüknél szerepel a hurrikán jel és egy fura, kacsacsőrt formázó kézjel. Így, utólag olvasva, a szövegek is teljesen más értelmet nyernek" - vélekedik szemfüles követőjük, hozzátéve, hogy így a megosztott tartalmak is más értelmet nyernek. 

 „Biztos vagyok benne, hogy amit igazán szeretnék, azért küzdeni fogok" – írta akkor Alexandra.

Az ügyben a lap megkeresésére az érintettek nem akartak megszólani, azonban egy párterapeuta nyilatkozott. 

"Az ilyen jellegű tartalmakkal elkezdődik tudattalanul a lebuktatás. Általános jelenség ilyen esetben, hogy nem véletlenül alakítják úgy az emberek a helyzeteket, hogy végül kiderüljön az igazság. Az ilyen lebuktató szintű emojizás annak a jele, hogy már megszületett a döntés, csak a szituációban szereplő ember vagy emberek még nem elég erősek ahhoz, hogy lépjenek" – magyarázta. Hozzátette, nem meglepő, hogy Meggyes Dávid épp akkor döntött a szakítás mellett, amikor a közös gyerek vállalása is tervben volt.  "Az ilyen, kétévenkénti váltások azt sejtetik, hogy ez a fél inkább szenvedélykapcsolatban él, mint kötődési kapcsolatban" - nyilatkozta a terapeuta.