Hétvégén derült ki, hogy hat év után külön folytatja életét a sztárpár, Kulcsár Edina és Szabó András, Csuti. A házaspár életét azonban nem csak a közös emlékek és gyerekeik kötik össze.

A két fiatalnak ugyan van saját vállalkozása, évek óta tudatosan építették közös cégbirodalmukat is. Edináék ráadásul nemrég költöztek be álomotthonukba, aminek szintén nem tudni, mi lesz a sorsa.

A párnak a nyilvánosan elérhető céginformációk alapján két közös vállalkozása is van, melyek közül az egyik nem aktív. A másik cég azonban a 2020-as évre leadott mérleg alapján igencsak jövedelmező, ugyanis két év 135 millió forint árbevételt könyvelhettek el – nyomozta ki a Blikk.

Ki viszi tovább a jövedelmező közös vállalkozást?Forrás: Instagram/Csuti

Az influenszereket képviselő cég mellett a másik nagy vagyontárgy a közös ingatlan. A családi házba 2020. júliusában költöztek be, és bár a pontos értékét nem ismerni, egy ingatlanokkal foglalkozó szakember megpróbálta felbecsülni.

Nem ismerem ugyan a ház pontos paramétereit, de azt kell mondjam, az interneten fellelhető fotók és felvételek alapján ez a ház megér legalább százmillió forintot, de az ára egy eladás esetén akár 150 milliót is elérheti.

A válás tétje így nem csak a gyerekek jövője, hanem a közös vagyok felosztása is.