Kulcsár Edina válása válás közös vagyon Kulcsár Edina Kulcsár Edina és Csuti közös otthon vagyonfelosztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén derült ki, hogy hat év után külön folytatja életét a sztárpár, Kulcsár Edina és Szabó András, Csuti. A házaspár életét azonban nem csak a közös emlékek és gyerekeik kötik össze.

A két fiatalnak ugyan van saját vállalkozása, évek óta tudatosan építették közös cégbirodalmukat is. Edináék ráadásul nemrég költöztek be álomotthonukba, aminek szintén nem tudni, mi lesz a sorsa.

A párnak a nyilvánosan elérhető céginformációk alapján két közös vállalkozása is van, melyek közül az egyik nem aktív. A másik cég azonban a 2020-as évre leadott mérleg alapján igencsak jövedelmező, ugyanis két év 135 millió forint árbevételt könyvelhettek el – nyomozta ki a Blikk.

Ki viszi tovább a jövedelmező közös vállalkozást? Forrás: Instagram/Csuti

Az influenszereket képviselő cég mellett a másik nagy vagyontárgy a közös ingatlan. A családi házba 2020. júliusában költöztek be, és bár a pontos értékét nem ismerni, egy ingatlanokkal foglalkozó szakember megpróbálta felbecsülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.