Farkasházi Réka közösségi oldalán mutatta meg, hogyan néz ki legutóbbi műtétje után. 

 Farkasházi Réka megmutatta követőinek, hogy nézett ki műtétje után. A színésznőnek minden bátorságát össze kellett szednie, hogy közzétegye a fotót, nagyon félt, hogy követői kiakadnak rajta.

Farkasházi Réka műtétje után posztoltFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Jajjjjj, de félek, hogy ki fogtok akadni. De bátor leszek, kiteszem. Így néztem ki tegnap. Három nappal a xanthelasmáim eltávolítása után. Ma egy kicsit már jobb a helyzet" - kezdte a bejegyzését. A xanthelasma olyan sárgás zsírcsomó, amely a szem környékén jelenik meg és jellemzően valamilyen emésztőrendszeri gondra utalhat. Réka elárulta, sokáig halogatta a beavatkozást.
"És meddig halogattam ezt is! Mert ugye nehéz kiszámítani, hogy kb egy hétig ne kelljen dolgoznom vagy rásminkelnem. Meg ne érje nap. Stb" - írta. A beavatkozást lézerrel végezték.
"És egészen picit volt csak kellemetlen. Persze előtte jajjjj, de féltem. De nagyon szép leszek nemsokára. És akkor megállapíthatom majd, hogy lám, hogy megküzdöttem a szépségért. És de mennyire, hogy megérte. Bár a sötét karikák azok szerintem maradnak. De a viccet félre. Ezek a beavatkozások nem csak az esztétikáról szólnak ám. Ezek az elváltozások jelek. A szervezet működésében levő zavart jelzik. Úgyhogy az én alapos és kedves doktor nénim elküldött egy mindenre kiterjedő belgyógyászati kivizsgálásra, hogy lássuk, mitől jöttek rám ezek az izék. Ezekben a csendes hónapokban ennek is itt az ideje. Meg az anyajegyszűrésnek. Meg annak, hogy figyeljünk magunkra és megelőzzük a nagyobb problémákat" - írta.