Furcsa objektumra bukkantak az Antarktiszon: úgy vélik, hogy egy lebegő UFO lehet - Fotó

Google Earth Antarktisz UFO földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokzatos, furcsa objektumot talált valaki az Antarktiszon.

Az utóbbi időben több ufóészlelés is történt a Google Térképen keresztül. Legutóbb egy UFO-rajongó talált rá egy titkos bázisra az Antarktiszon a Google Earth segítségével, amelyet szerinte ősi idegenek hoztak létre - írta meg a Reddit nyomán a Bors.

Most egy férfi szintén a műholdas felvételen figyelt fel egy furcsa, megmagyarázhatatlan objektumra az Antarktiszon. Úgy véli, a felvételen egy lebegő UFO látható, bizonyítékképpen pedig egy képernyőképet is készített, amelyen egy fehér, henger alakú, semmihez nem hasonlító objektum látható.

Egy férfi a műholdas felvételen figyelt fel egy furcsa, megmagyarázhatatlan objektumra az Antarktiszon Forrás: Reddit/@Leesoy

A poszt alatt rögtön elindultak a talágatások, ám mindeddig senkinek nem volt épkézláb ötlete arról, hogy mi lehet a képen. Az objektumot itt tudod megnézni a Google Térképen: 74.0322S, 22.4506W

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.