Oláh Ibolya nemrég azt nyilatkozta, hogy a Megasztár végeredményét manipulálták. Az egykori zsűritag, Pierrot határozottan reagált az énekesnő szavaira.

A TV2 tehetségkutatójának, a Megasztárnak az első szériájában Tóth Vera mögött második helyen végző Oláh Ibolya nemrég azt nyilatkozta, hogy szellemileg, lelkileg és fizikailag milyen megterhelő volt a 2004-es verseny, de az fáj neki a legjobban, hogy a produkció manipulálhatta a végeredményt.

Tóth Vera is megszólalt az ügyben, elmondása szerint hatalmas szigor övezte a szavazást, manipulációnak helye nem volt a verseny során. 

Az egykori zsűritag, Peirrot sem hagyta szó nélkül Ibolya szavait, a Facebook-oldalán egy hosszú posztban reagált a fenti állításokra - írja a Blikk.

„Oláh Ibolya nem mond igazat" – állítja az egykori zsűritag, PierrotForrás: TV2

"Fontosnak tartom elmondani, hogy ebben az interjúban Oláh Ibolya nem mond igazat a Megasztárról.Minimum mellébeszél és mismásol. De ennél határozottabban is állít dolgokat, amelyek egész egyszerűen nem úgy történtek. Rég volt már ez a produkció, de annyira még nem régen, hogy ne emlékezzünk jól a részletekre" - írta az egykori zsűri, aki elismerte, hogy Ibolya nagyon tehetséges énekes.

"Piszok tehetséges előadónak tartom, és tartottam akkoriban is őt, ám minden mosdatás ellenére egy mentálisan instabil ember, és ezzel a jelenséggel annak idején naponta találkoztam, sőt küzdöttem is, akárcsak a stáb több tagja."

Hangsúlyozta, hogy a Megasztárt sosem manipulálták, és nem volt semmilyen rasszista vagy más megkülönböztetés a versenyzőkkel szemben.

"A Megasztárban sosem volt rasszista vagy más megkülönböztetés, nem volt részrehajlás, sem a műsor, sem más érdekében, nem volt csalás és manipuláció" – jelentette ki határozottan Pierrot.