Hódi Pamela őszinte vallomása: jobban szeret alul lenni, mint felül

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
Hódi Pamela Maldív-szigetek vallomás nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Káprázatos helyen, a Maldív-szigeteken töltik a mézesheteket Hódi Pamela és férje, Tóth Bence. A házaspár nagyon élvezi a fülledt meleget és a megannyi kikapcsolódási lehetőséget, melyek után garantáltan feltöltődve térnek majd vissza a mindennapokba.

Hódi Pamela és Tóth Bence egy évvel az esküvőjük után utaztak el a nászútjukra. Egy mesés, sokak által kedvelt helyen töltik a mézesheteket: a Maldív-szigeteken.

A házaspár rengeteg programon vett már részt az eddig ott töltött idő alatt.

"Életemben először jet-skiztem és imádtam! A végére bátrabb voltam, és csapattam neki rendesen. Reggel láttunk a teraszunkról egy óriási ráját, majd jet-skizés közben is megcsodálhattunk közelről még hármat. Útközben megálltunk egy kis szigeten, ahol láttam egy óriási rákot. Még egy teknőst kéne bevonzanom, és minden pipa" - mesélte a boldog feleség.

Hódi Pamela és Tóth Bence a Maldív-szigeteken tölti a mézesheteket Forrás: Tóth Bence/Instagram

A jet-ski után másnapra snorkelezést terveztek, de ezt a programot végül elcsúsztatták, mert alkalmuk nyílt egy jó kis kajakozásra. Pamela utólag aztán már kissé megbánta a döntést:

"Hááát, inkább vagyok a víz alatt, mint fölötte! Nekem nem nyújtott akkora élményt, mint azt gondoltam, de kinek mi... Viszont továbbra is a legkedvesebb programunk a közelben nézelődni – szigorúan pólóban"

- tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.