Mesés helyen tölti a nászútját Hódi Pamela és férje, Tóth Bence: "Kívánom, hogy örökké tartson az, amit egymás iránt érzünk”

Forrás: Tóth Bence/Instagram -
Hódi Pamela szerelem Tóth Bence nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Káprázatos helyen, a Maldív-szigeteken tölti a mézesheteket Hódi Pamela és férje, Tóth Bence. A házaspár nagyon élvezi a fülledt meleget és a megannyi kikapcsolódási lehetőséget, amelyek után garantáltan feltöltődve térnek majd vissza a mindennapokba.

Hódi Pamela és Tóth Bence egy évvel az esküvőjük után utazott el a nászútjukra. Egy mesés, sokak által kedvelt helyen töltik a mézesheteket: a Maldív-szigeteken.

A házaspár rengeteg programon vett már részt az eddig ott töltött idő alatt. Azonban kisebb szerencsétlenség is történt a kétgyermekes édesanyával: egy rákot akart megörökíteni nagyobbik lányának, Natinak, de közben leégett az egész háta, és utána csak vizes törölközővel tudott mászkálni a szigeten.

Hódi Pamela és Tóth Bence a Maldív-szigeteken töltik a mézesheteiket Forrás: Tóth Bence/Instagram

Pamela és Bence a mézeshetek alatt négyéves évfordulójukat is ünneplik, ennek alkalmából a boldog feleség egy szívszorító posztot is megosztott az Instagram-oldalán.

"Hálásak vagyunk, hogy ilyen szép helyen ünnepelhettük meg azt, hogy 4 éve egymásra találtunk. Kívánom, hogy örökké tartson az, amit egymás iránt érzünk: szeretetünk, tiszteletünk, becsületünk, vonzalmunk, bizalmunk, harmóniánk, egyetértésünk és kitartásunk"

- írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.