Nádai Anikóék elárulták, hogy fogják hívni születendő babájukat

Hajmásy Péter terhesség születendő gyermek babavárás Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó és szerelme, Hajmásy Péter első gyermeküket várják, és bár a baba nemét még nem, azt már most tudják, mi lesz a neve a kicsinek.

Bár a követőknek már korábban feltűnt, hogy Nádai Anikó pocakja furcsán kerekedik, a műsorvezető és párja, Hagyma csak szerdán jelentették be, hogy babát várnak. A műsorvezető életében egymást érik a jobbnál jobb hírek, hiszen párja nemrég jegyezte el.

Sokan azt gondolják, Hagyma csak azért jegyezte el Anikót, mert babát vár, ám a valóság ezzel szemben egészen más, ugyanis a férfi már sokkal hamarabb sort akart keríteni a lánykérésre.

-mesélte Anikó.

"Abszolút szerelemgyerek lesz, és sokan kérdezik, hogy nem kapkodtuk-e el ezt a dolgot. Ennél jobb helyre nem születhetne, most nagyon egyben vagyunk, és bízunk benne, hogy ez így is marad (...)"

-mesélte a műsorvezető, akinek kisfia, Patrik is tudja, hogy érkezik a kistesója.

-mondta Anikó. Peti úgy érzi, kislányuk lesz, de nekik teljesen mindegy, a lényeg, hogy egészséges legyen. A fiatalok már azt is tudják, hogy ha kisfiú lesz, családi hagyomány útján Hajmásy Péter Pál lesz a neve, ha pedig kislány, Akkor Hajmásy Hanna Eszter.

Forrás: Hajmásy Péter/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.